Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Widex klikt u hier.

  • Mind 440 M4-CIC
  • Mind 440 M4-CIC

Mind 440 M4-CIC

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Horen is een genot

Een exceptioneel mooi geluid is hèt kenmerk van de mind-serie. Zoekt u een toestel dat hoog scoort als het gaat om luistermogelijkheden en luistergenot, dan is de mind het toestel voor u.

De mind is ook het eerste hoortoestel met het Zen-klankprogramma. Dit programma kan helpen om te ontspannen en om minder last te hebben van oorsuizen (tinnitus).

Van de uiterst geavanceerde mind440 uit het hoge segment tot de gunstig geprijsde mind220, elke serie is compleet zodat voor vrijwel elk type gehoorverlies een oplossing mogelijk is.

Bovendien omvat de mind-serie alle uitvoeringsvormen van hoortoestellen.


Mind440
De hoortoestellen uit de mind440-serie worden gekenmerkt door geavanceerde technologie gecombineerd met praktische details. Met het unieke Zen klankprogramma en SmartSpeak, de innovatieve gesproken informatie, onderscheidt de Mind440 serie zich van andere hoortoestellen.

 

De specs van de Mind 440 M4-CIC op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13