Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

  • Go Pro
  • Go Pro

Go Pro

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Oticon Go pro: een sensatie voor basis hoorzorg
Go Pro brengt digitale basishoorzorg op een hoger niveau. Dankzij een aantal bekende en betrouwbare kenmerken zorgt het voor duidelijke spraak en houdt het lawaai onder controle. De gebruiksvriendelijke aanpashulpmiddelen en meerdere programma’s maken Go Pro tot het beste toestel voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig hoortoestel voor een aantrekkelijke prijs.

De technologie
Go Pro is verreweg het meest geavanceerde hoortoestel in zijn klasse. Het biedt instelbare richtinggevoeligheid voor optimale spraakverstaan in lawaai.  De aanpasmethoden zorgen voor een snelle acceptatie en tevredenheid. Go Pro’s lawaaireductiesysteem verzwakt stoorbronnen, zonder aantasting van de belangrijke spraakinformatie. De door Dynamische Feedbackverwijdering ondersteunde OpenEar Acoustics completeert Go Pro tot een uitstekend hoortoestel voor de prijsbewuste consument.

De specs van de Go Pro op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13