Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van BELLMAN klikt u hier.

  • Domino Pro met koptelefoon
  • Domino Pro met koptelefoon

Domino Pro met koptelefoon

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Domino Pro is een persoonlijk hoorsysteem dat u helpt beter spraakverstaan te onderscheiden in moeilijke luistersituaties. Het verbetert de prestaties van uw hoortoestellen, maar is ook een fantastische oplossing voor mensen zonder hoortoestellen die in sommige situaties moeilijkheden hebben om goed te kunnen verstaan. 

Met Domino Pro kunt u actief meedoen aan de discussie. Leg de Domino Pro zender dicht bij de geluidsbron en het zal de woorden rechtstreeks naar uw oren brengen - ongeacht de afstand. Probeer Domino Pro en ontdek een gemakkelijke manier om te communiceren met uw vrienden, collega`s en klasgenoten. 

Zowel de zender en de ontvanger zijn uitgerust met omni-en unidirectionele microfoons (zoom). Met de zoom-microfoon, kunt u gericht naar de persoon goed luisteren en het vermindert ongewenste ruis om u heen. Met Domino Pro kunt u gemakkelijk schakelen tussen omni-en zoomfunctie met een enkele druk op de knop.

Beide Domino Pro units zijn uitgerust met een oplaadbare lithium-ion batterij met een bedrijfstijd van twaalf uur bij intensief gebruik, en kan in minder dan twee en een half uur geheel worden opgeladen.

Inhoud Domino verpakking:

De specs van de Domino Pro met koptelefoon op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13