Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

  • Ambra SP
  • Ambra SP

Phonak Ambra SP

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Phonak was de eerste die zoom technologie introduceerde om verstaanbaarheid in moeilijke situaties te verbeteren. De Phonak Ambra maakt het nog effectiever door de manier waarop geluid wordt waargenomen na te bootsen. Phonak Ambra is de enige die u 3 levels van zoomen biedt:

UltraZoom
In een lawaaierige situatie waarin meerdere mensen in uw blikveld staan zal UltraZoom automatisch inzoomen op hun stemgeluid. Lawaai van opzij en van achter wordt weggedrukt.

StereoZoom
In een extreme lawaaierige omgeving waarin u met één persoon wilt communiceren zal StereoZoom nog verder inzoomen en het lawaai verminderen.

auto ZoomControl
Wanneer u uw gesprekspartner niet makkelijk kunt aankijken omdat u bijvoorbeeld in de auto zit, dan zal de auto ZoomControl inzoomen op het stemgeluid wat van beide kanten of achter u komt zodat u moeiteloos kunt verstaan.

Daarnaast kunt u met de DuoPhone functie de stem vanuit de telefoon in beide oren horen zodra u de telefoon naar uw oor plaatst. De helderheid is indrukwekkend en achtergrond lawaai wordt gereduceerd.

Met de draadloze accessoires van Phonak wordt het gebruiken van multimedia, entertainment, communicatie en werk veel makkelijker en leuker. U kunt op een eenvoudige manier genieten van de tv, telefoon, MP3 spelers, GPS en computers.
Daarnaast kunt u met de DuoPhone functie de stem vanuit de telefoon in beide oren horen zodra u de telefoon naar uw oor plaatst. De helderheid is indrukwekkend en achtergrond lawaai wordt gereduceerd.

 

De specs van de Phonak Ambra SP op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13