Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

  • Agil  Pro  Mini
  • Agil  Pro  Mini

Agil Pro Mini

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Oticon Agil en de kracht van begrijpen
Nu kunt u eindelijk weer actief deelnemen aan een gesprek. Met Oticon Agil begrijpt u uw omgeving intuïtief – zelfs in situaties waar veel geluiden om uw aandacht vragen. En met Oticon Agil kost het minder inspanning om het gesprek te volgen.

De verbinding tussen verstaan en energie
Oticon Agil is ontworpen om u minder energie te laten gebruiken in elke situatie. We weten dat de ene luistersituatie meer van ons eist dan de andere. Een gesprek tijdens een etentje of een gesprek met een vriend in een rumoerig café zijn slechts twee voorbeelden waarin verstaan moeilijk is. Maar het is niet alleen het zo goed mogelijk proberen te luisteren dat vermoeiend is. In een drukke omgeving zorgt de inspanning die het kost om te verstaan wat er wordt gezegd ervoor dat er weinig energie overblijft om te genieten van het moment. Oticon Agil verandert dat.

Oticon Agil kan u energie besparen
Door behoud van de natuurlijke dynamiek van spraak zorgt Oticon Agil ervoor dat uw hersenen meer geluiden horen die ze kunnen herkennen en verwerken. Dit gebeurt door de geluiden naar uw hersenen te sturen op de manier waarop ze gewend zijn om ze te verwerken. Daardoor wordt het minder inspannend om geluiden te begrijpen en het gesprek te kunnen volgen. Dat betekent dat u een gesprek niet alleen kunt volgen, maar dat u er ook actief en met minder inspanning aan kunt deelnemen. Dat is de kracht van het begrijpen.

Hoe werkt Oticon Agil Pro?
Door ondersteuning van uw natuurlijke vermogen om geluiden te organiseren, helpt Oticon Agil Pro u om uw omgeving intuïtief te begrijpen. Dit is mogelijk door drie concepten die ervoor zorgen dat u, met minder inspanning, een gesprek beter kunt volgen. Het vermogen om een actief sociaal leven te leiden noemen wij de kracht van begrijpen.

Spatial Sound 2.0 maakt gesprekken makkelijker
Actief aan een gesprek deelnemen met minder inspanning is mogelijk geworden dankzij een baanbrekend concept dat we Spatial Sound 2.0 noemen. Spatial Sound 2.0 helpt u om geluiden te organiseren, te horen waar geluiden vandaan komen en uw omgeving te begrijpen. Het zorgt ervoor dat u de spreker of geluidsbron die u wilt horen kunt selecteren en de storende geluidsbronnen kunt negeren.

Speech Guard vereenvoudigt complexe luistersituaties
Speech Guard zorgt voor een drastische verbetering van uw vermogen om gesprekken te kunnen volgen in complexe luistersituaties. De stem van iemand is heel persoonlijk en Speech Guard zorgt voor behoud van zoveel mogelijk van de subtiele karakteristieken als de specifieke toonhoogte of de manier waarop de woorden beklemtoond worden. Dit betekent dat Oticon Agil het ook bij achtergrondgeluiden gemakkelijker maakt om een bepaalde stem te selecteren en te volgen en dat u zelfs uw aandacht van de ene naar de andere spreker kunt verleggen. Speech Guard onderdrukt plotselinge harde geluiden zoals het dichtslaan van het portier van een auto of het hakken van groenten.

 
Connect[+] verbetert het luisteren met ConnectLine
Oticon ConnectLine stuurt de geluidssignalen van de tv, vaste en mobiele telefoons en apparatuur zoals mp3-spelers en PC’s rechtstreeks naar uw hoortoestellen. Dit is mogelijk dankzij het draadloze gebruik van Oticon Agil en Streamer waarmee u, net als ieder ander, gebruik kunt maken van alle moderne communicatiemiddelen.

 Uniek voor Oticon Agil is de kwalitatief hoogwaardige geluidskwaliteit van de Oticon ConnectLine. Met de introductie van Connect[+] brengt Oticon Agil de draadloze streaming van geluiden naar een hoger niveau. Met Connect[+] ervaart u een uitstekende geluidskwaliteit en een natuurgetrouwe weergave wanneer u bijvoorbeeld naar muziek luistert of naar de televisie kijkt.

De specs van de Agil Pro Mini op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13

Gerelateerde producten