OogvoorOren.nl Hoortoestelverzekering (per toestel)

Uw hoortoestellen optimaal verzekeren tegen beschadiging, diefstal of verlies. De premie is 3,45% van de aanschafwaarde per jaar. De minimumpremie bedraagt € 39,00 per jaar, exclusief eenmalig € 9,00 administratiekosten.

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Uw hoortoestel optimaal verzekerd

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

Voordelen hoortoestelverzekering

- Wereldwijde dekking.
- Lage premie.
- Geen wachttijd bij schade*
- Laag eigen risico bij schade.
- Primaire dekking vs. secundaire dekking**
- Hoortoestel direct verzekerd nadat u de premie heeft betaald.
- De verzekerde waarde is het bedrag vermeld op uw aankoopbewijs.
- Op deze polis is geen afschrijving van toepassing.
- Uitstekende schadebehandeling.

 *directe afhandeling van de claim
**de meeste verzekeraars hanteren een secundaire/subsidiaire dekking ook wel Non Contribution Clausule of Na-U-clausule genoemd. Met andere woorden, bij een eventuele schadeclaim dient u eerst eventueel andere verzekeraars of leverancies aansprakelijk te stellen en zal de hoortoestelverzekering niet uitkeren. Deze schadeafwikkeling gaat vaak weken/maanden duren en bent u dus al die tijd zonder vervangend hoortoestel.

Voorwaarden

- De premie is 3,45% van de aanschafwaarde per jaar. De minimumpremie bedraagt € 39,00 per jaar. Bij de afsluiting van de verzekering berekenen wij eenmalig € 9,00 administratiekosten. De premie is inclusief 21% assurantiebelasting.

- U kunt ook een verzekering speciaal voor uw proefperiode afsluiten. Deze verzekering heeft een duur van maximaal drie maanden.

- De premie voor de proefperiode is € 19,50 voor mono en € 39,00 voor stereo. Bij de afsluiting van de verzekering berekenen wij eenmalig € 9,00 administratiekosten. De premie is inclusief € 21% assurantiebelasting.

- De eigen bijdrage bedraagt 10% van de aanschafwaarde, met een minimum van € 50,00 en een maximum van € 350,00 per schade. De dekking van de verzekering is 90%.

- U betaalt de verzekeringspremie bij de aankoop van uw hoortoestellen bij de audicien, dan bent u direct verzekerd. Kiest u niet direct voor deze verzekering, dan kunt u daar tot drie maanden na aanschaf alsnog voor kiezen. De looptijd van de verzekering is één jaar. U kunt zelf kiezen om de verzekering te verlengen. U kunt uw verzekering vier keer voor één jaar verlengen. De verzekering loop na vijf jaar automatisch af.

- Wanneer u overstapt van de proefperiode-verzekering naar de hoortoestelverzekering hoeft u niet opnieuw administratiekosten te betalen.

- Uw hoortoestellen zijn All risk verzekerd (zowel binnen- als buitenshuis) tegen schade, verlies of diefstal.

- U bent niet verzekerd tegen schade veroorzaakt door slijtage, onvoldoende zorg, onverantwoordelijk gedrag en opzet. Schade of verlies van alleen de batterijen, receiver, filter of dome is ook uitgesloten.

- Een inboedelverzekering dekt niet altijd de waarde van uw hoortoestellen. Bij een inboedelverzekering zijn meestal alleen zaken in en rond uw huis verzekerd met gemaximeerde bedragen. Het is daarom verstandig om uw hoortoestellen apart te verzekeren.

- Er is geen restitutie mogelijk op de premie van € 19,50 per hoortoestel. Dit geldt ook wanneer u besluit niet door te gaan met de hoortoestellen uit uw proefperiode.

- U dient schade zo spoedig mogelijk te melden. Dit doet u zelf. De schadeprocedure staat beschreven op hoorprotectieplan.nl. De schadeafhandeling verloopt via Synck.

- Voor vragen en wijzigingen over de hoortoestelverzekering kunt u terecht bij Synck Company:

Synck Company B.V.
Veilingweg 7
3981 PB Bunnik
T: 085 – 2735137
E: hpp@synckcompany.nl
W: www.hoorprotectieplan.nl

Plus- en minpunten

Wereldwijde dekking
All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Laag eigen risico
Mogelijkheid tot een extra verzekering voor de proefperiode
Niet verzekerd tegen schade veroorzaakt door slijtage, onvoldoende zorg, onverantwoordelijk gedrag en opzet

De specs van de OogvoorOren.nl Hoortoestelverzekering (per toestel) op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13