Gespreid betalen in 8 maanden

Wilt u graag een hoortoestel aanschaffen maar betaalt u liever in termijnen? Dat kan bij ons! Wij werken samen met Famed, een bedrijf dat er voor zorgt dat u uw hoortoestel in termijnen af kunt betalen. De nota wordt in acht dezelfde termijnen gespreid, u ontvangt namens ons een correcte en begrijpelijke nota.

Het minimale bedrag om deel te nemen aan gespreid betalen is 50 euro. Mocht u een toestel uit de Hoorzorg - waar u vergoeding voor krijgt - af willen betalen in termijnen dan kan dat ook. Let wel dat Famed 5 Euro administratiekosten per nota in rekening brengt.

Wij declareren in de meeste gevallen zelf voor u bij de zorgverzekeraar*.
U ontvangt een (rest) nota van Famed in onze naam voor de kosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Indien er sprake is van een gedeeltelijke vergoeding wordt dit duidelijk op de (rest)nota vermeld. U hoeft dus in principe niets te doen totdat u een nota ontvangt van Famed.

Nadat u een nota heeft ontvangen, kunt u bij Famed op de website of telefonisch gespreid betalen aanvragen en zij zullen dit voor u in werking stellen.

Rekenvoorbeeld:
U heeft een rekening van €3000
, u wilt in 8 termijnen betalen, dan is dit €375 Euro per termijn. Daar komt €5 per nota bij, u betaalt momenteel geen rente. U krijgt dus (als u in 10 termijnen betaald), 8 keer een nota van €380,-.

Betaling.
Een nota van Famed kan op verschillende manieren betaald worden, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Op http://notavanfamed.nl kunt u alle betaalmogelijkheden bekijken.

De standaard betaaltermijn van een nota is 30 dagen, heeft u meer tijd nodig om de nota te voldoen dan kunt u contact opnemen met Famed om samen naar een oplossing te zoeken.

Mocht u bij het passen van een hoortoestel nog vragen hierover hebben dan kunt u deze altijd aan uw audicien stellen.

* De zorgverzekeraars Menzis, ZNZ, Eno en Andere Zorg hebben ervoor gekozen dat u zelf uw nota in moet dienen, hierdoor is het gespreid betalen van uw eigen bijdrage bij deze zorgverzekeraars helaas niet mogelijk. Het kan zijn dat u bij uw zorgverzekeraar zelf gespreid kunt betalen, hiervoor dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

      9.5 uit 5 reviews

Zeer tevreden over Oog voor Oren en de Phonak Audeo Paradise RT

Lees meer

      9.0 uit 1 reviews

Fantastisch geholpen door de heer Nandoe

Lees meer

      9.3 uit 12 reviews

Oogvoororen ging echt opzoek naar DE oplossing

Lees meer

      9.3 uit 1352 reviews Lees ze allemaal